DMA Jazz 2014 – Årets Børnejazznavn

Nu er der tilmelding til børnejuryen for DMA Jazz 2014

Vær med til at udvælge vinderen af titlen som “Årets Børnejazznavn” ved Danish Music Awards Jazz 2014.

Som barn og medlem af BørneJazzKlubben har du en unik mulighed for at være en del af den børnejury der skal kåre vinderen af titlen som ”Årets Børnejazznavn” ved Danish Music Awards Jazz 2014.

Læs om sidste års børnejury her.

BørneJazzKlubben og JazzDanmark har igen i år valgt, at juryen udelukkende skal bestå af børn som er medlemmer af BørneJazzKlubben. Det er altså erfarne lyttere og den direkte målgruppe som vi overlader ordet til. Dette for at fremme ønsket om en ærlig konkurrence hvor resultatet udelukkende bygger på en ting hos børnene: “hvilket orkester gør størst indtryk på mig”?

Det bliver en rigtig sjov oplevelse hvor tre børn med deres forældre skal ud og høre de tre nominerede orkestre live. Herefter høres børnene om deres mening om musikken, ud fra nogle på forhånd udleverede spørgsmål.

Alle tre børn bliver interviewet af JazzDanmark og inviteres til at deltage ved prisoverrækkelsen d. 23. nov. kl. 11-12 i Børnekulturhus Ama’r.

Sådan bliver du jurymedlem
Sammen med en af dine forældre skal du senest søndag d. 8. juni emaile os en kort beskrivelse af hvorfor du gerne vil være medlem af børnejuryen. Når tilmeldingsfristen er udløbet, udvælger BørneJazzKlubben og JazzDanmark tre børn og kontakter disse.
Inden du skriver til os, vil vi bede dig læse nedenstående fakta og vilkår. Skriver du en ansøgning til os, går vi ud fra at du har læst og kan acceptere vilkårene.
Alt hvad du deltager i, vil være sammen med en af dine forældre.

Vilkår og fakta
Som børnejurymedlem skal du:
- Skrive en mail til info@bornejazz.dk senest søndag d. 8. juni hvor du beskriver hvorfor netop du skal være med i juryen.
- Have lyst til at være med i juryen der består af tre børn incl. dig selv.
- Kunne deltage ved DMA Børnejazz som finder sted d. 23. nov. kl. 11-12 i Børnekulturhus Ama’r
- Være minimum 6 år
- Kunne vise et synligt medlemskab af BørneJazzklubben
- Med ud og høre de tre nominerede bands live i løbet af aug. til nov. Specifikke datoer udleveres af Jazz Danmark.
- Have dine forældres tilladelse til at du bliver filmet og interviewet og at begge dele bliver brugt v. selve prisoverrækkelsen d. 23. nov., i trykte og online medier, samt evt. i radio og på TV
- Have tid til at deltage i de tre koncerter og et møde hvor juryen sammen finder vinderen. Ved både koncerter og møde vil der altid være minimum en til stede fra enten BørneJazzKlubben og/eller JazzDanmark
- Være til at træffe i perioden ml. d. 9. juni og 15. juni hvor du får besked om du er udvalgt.

Da de nominerede orkestre ikke er udvalgt i skrivende stund, kan vi desværre ikke oplyse på hvilket datoer i skal ud og høre koncerter.

Spørgsmål omkring tilmelding og forløbet rettes til info@bornejazz.dk.

Din “ansøgning” som børnejury medlem skal indeholde:
- Dit fulde navn
- En af dine forældres fulde navn
- Din alder
- Adresse og kontaktoplysninger
- Begrundelsen for hvor netop du skal være med i juryen

Vi i BørneJazzKlubben og JazzDanmark glæder os meget til at høre fra jer – og ikke mindst til at tage os godt af jer undervejs i forløbet.

De bedste hilsner
Teamet bag BørneJazzKlubben