Disse behandlinger kan hjælpe dig med at blive gladere for din krop

Disse behandlinger kan hjælpe dig med at blive gladere for din krop

Der er mange mennesker, som drømmer om at opnå en slankere krop. Det er naturligvis en god ide at stræbe imod at have en sund krop, så hvis man drømmer om at blive slankere, så bør man altid stræbe efter at spise en sund og varieret kost, samtidig med at man husker at træne.

Dette afhjælper dog ikke altid folks problemer, da man selv efter et stort vægttab kan sidde tilbage med løs hud og deller, hvilket kan virke meget demotiverende for at fastholde den sunde livsstil. Derfor får du her en mini-guide til, hvordan du kan opnå den krop, som du drømmer om.

Prøv fedtfrysning

Hvis du er træt af, at der sidder nogle fedtdepoter på din krop, som du bare ikke kan træne væk, så kan fedtfrysning i København være den rigtige behandling for dig.

Hvis du tænker ”hvad er fedtfrysning”, så får du en lille forklaring her. Fedtfrysning er et kosmetisk indgreb, hvor man ved hjælp af en særlig applikator fryser fedtcellerne i et specifikt område på kroppen. Fedtcellerne kan ikke overleve denne nedfrysning, og de bliver dermed ødelagt og forsvinder.

De mest almindelige fedtfrysnings bivirkninger ses ofte i form af ømhed, blå mærker, hævelser og lette smerter. Alle ting som man vil risikere at opleve efter de fleste kosmetiske behandlinger. En fedtfrysnings pris varierer fra sted til sted, men de kan godt koste omkring 6000 kr. pr. behandling. Det er dog muligt at finde fedtfrysnings tilbud, hvor man kan får behandlingerne langt billigere.

Slankepiller fra lægen

Hvis man virkelig har svært ved at tabe sig, så er det muligt at få receptpligtige slankepiller fra ens læge. Disse slankepiller bliver i lægeverden kaldt for ”medicinsk behandling af overvægt”, så det er altså ikke piller, som man kan få, hvis man blot vejer nogle få kilo for meget.

De fleste er sikkert klar over, at man også kan købe slankepiller uden recept, men lægeverden sætter ofte spørgsmålstegn ved effekterne af disse produkter, såvel som nogle af deres potentielle bivirkninger.

Det er dog vigtigt at vide, at disse slankepiller fra lægen skal tages som et supplement til livsstilsændringer. Det er derfor ikke en ”mirakelpille”, som strakt vil sørge for, at man får smidt de overflødige kilo. Motion og en sund kost vil altid være fundamentet i et sundt vægttab.

Behandling af løs hud

Har man formået at opnå et stort vægttab, men efterfølgende døjer med løs hud, så findes der heldigvis også en række behandling, som man kan afprøve. Hvis man helst ikke vil lægge sig under kniven hos en kirurg, så findes der to slags behandling, hvor man booster hudens dannelse af kollagen på en noninvasive måde.

Disse to behandlingsformer kaldes for henholdsvis ”Ultherapy” og ”Thermage”. Ultherapy fokuserer på at give ny energi til de dybe, underliggende lag i huden, og den er velegnet til opstamning af huden i ansigtet, på halsen, maven og underarmene. Thermage er med til at forynge kollagen strukturerne med hele 4 -6 år. Denne behandling fungerer bedst til at opstramme huden omkring øjnene og i panden.

admin