Sjov og anderledes underholdning i København

Sjov og anderledes underholdning i København

Hvis dig og vennerne er typerne, der elsker små hovedbrud, samarbejdsøvelser eller bare en god udfordring, så skal i selvfølgelig prøve kræfter med et escaperoom. Escaperooms er nemlig ved at dukke op rigtig mange steder rundt omkring i det danske land, efter konceptet har fået massiv succes i udlandet.

 

I meget korte træk, så er escaperomms inspireret af en bestemt type computerspil, hvilket selvfølgelig gør det til en oplagt aktivitet for dig og gamervennerne. I den slags computerspil, handler det om at interagere med omverdenen og løse gåder for at klare din mission. Det præcis samme er i virkeligheden målet med de såkaldte escaperooms.

 

I disse bliver det hele bare en smule mere virkeligt og adrenalinfremprovokerende, når I lige pludselig bliver sat bag en låst dør, og så ellers bliver ladt op til jer selv og jeres hjerner. Så handler der nemlig om at opsnuse spor og finde nøgler, så i til sidst kan træde ud ad døren som frie mennesker, før tiden løber ud.

Læg vejen forbi Timequest Escape Game – escaperoom Copenhagen

Hvis du bor i hovedstaden eller bare kommer forbi på ferie, og godt kunne tænke dig at besøge et stort og professionelt escaperoom Copenhagen, så er Timequest et oplagt sted at lægge vejen forbi. Deres escaperoom Copenhagen ligger nærmere bestemt ved Nyhavn, og de har faktisk helt op til 6 escaperooms, som alle har forskellige temaer.

 

Et nyere escaperoom Copenhagen er for eksempel dere escaperoom med et Olsen Banden tema. I dette escpaeroom får dig og dine venner til opgave at udføre Egon Olsens geniale kup på børsen.

 

Hvis du er mindre til det folkelige og hyggelig og mere til gys og gru, kan det være, at du er bedre stemt overfor et escaperoom Copenhagen såsom Alcatraz, hvor du og dine venner bliver spærret inde i det berygtede fængsel, og nu med livet som indsats skal forsøge at slippe ud.

 

Sådan kunne man blive ved med at forklare, og de forskellige og enormt gennemførte temaer er uden tvivl det, der er med til at tage et escaperoom Copenhagen fra at være en normal gådeaften med vennerne til at være en helt speciel oplevelse.

 

Selvom de forskellige escaperooms kan lyde meget forskellige, så bygger de i og for sig på de samme principper. I hvert enkelt escaperoom Copenhagen er det nemlig fuldstændig afgørende, at I er gode til at samarbejde og stole på hinanden i jeres venneflok. Alle de indendørs escaperooms hos Timequest har desuden en tidsfrist på en time, og så henvender de sig bedst til grupper af 2-6 personer.

Prøv en helt ny type escaperoom

Hvis I er lidt for mange til denne type indendørs escaperooms, eller hvis I bare ikke har lyst til at blive spærret inde i et lille og halvmørkt lokale, så kan I i stedet prøve kræfter med et af de helt nye koncepter fra Timequest.

De kalder det for et udendørs escape game, og som navnet antyder, så foregår det selvfølgelig udendørs. Derfor kan der også være mange flere deltagere. Der kan faktisk deltage helt op til 64 spillere, og varigheden er også sat til at være lidt længere. Derfor er et udendørs escape game fra Timequest også en oplagt mulighed for store vennegrupper, polterabends eller måske som teambuilding i en virksomhed.

 

Det ene udendørs escape game, der indtil videre er at finde hos Timequest ved Nyhavn omhandler en dødbringende virus, der spreder sig i Københavns gader, og den skal inden længe afprøves på jeres hjerner, medmindre i kan forhindre de gale videnskabsmænd.

 

Det er den slags fantastiske scenarier, man kan lade sig fortabe i, og der er et eller andet ved at kombinere den barnlige fantasi og den voksne dømmekraft i et escaperoom som dette.

admin