Derfor bør du købe en brugt bil

Derfor bør du købe en brugt bil

Mange af os fra Herning/Ikast området vælger brugte biler, når det gamle køretøj skal skiftes ud. På trods af at det kan være ekstremt fristende at vælge en ny bil, så er der faktisk en hel del gode grunde til at mange vælger de brugte biler..

Nye biler falder hurtigere i værdi

Det er et sørgeligt faktum, at nye biler falder i værdi det samme sekund du kører i den. Og det er jo ikke en behagelig tanke, når man tænker på hvor mange penge en ny bil egentlig koster. Faktisk falder en ny bil i værdi med omtrent 25% i løbet af de første par år. Denne drastiske værdiforringelse undgår du til gengæld med brugte biler – selvom disse selvfølgelig også falder i værdi..

Brugte biler er simpelthen billigere

Brugte biler er typisk en billigere måde at skaffe sig et køretøj på, hvis der er tale om den samme model. Men en af de helt store fordele ved brugte biler er dog, at du får langt mere for dine penge. Hvis du f.eks. har 140,000 kr. afsat til dit bilkøb, så vil du ved at vælge en brugt bil nu kunne få en langt større og bedre model for pengene end med en ny model for samme beløb. Se bare her hvor meget du egentlig får for pengene, når du køber brugt.

Kvaliteten er blevet langt bedre

Brugte biler har historisk set altid haft lidt af et dårligt ry, idet de fleste modeller jo var designet til at holde i højst et årti. Dette har nu definitivt ændret sig i takt med den store udvikling, der er sket indenfor biler. De moderne biler er nemlig designet til at holde betydeligt længere end tidligere. Og dette har den heldige konsekvens, at de brugte biler i dag også holder langt længere.

admin