Det skal du vide, når du rejser med din hund

Det skal du vide, når du rejser med din hund

Sådan rejser du med en hund

Du ved, hvor stressende og hårdt det kan være, at rejse med børn. Sådan behøver det ikke at være med din hund. Vi har samlet nogle nyttige tips og tricks til, hvordan du kan få den bedste ferie med din hund.

Sådan gør du bilen hundevenlig

Hvis du også har børnene med på ferie, alt jeres bagage og måske mere til, så bliver bilen hurtigt blive fyldt. Det er vigtigt, at hunden har sit helt eget sted at sidde. Vi kan anbefale dig at skaffe et godt og solidt hundebur fra Gastrofoder.dk.

Det er her vigtigt at huske på, at en hund ikke er et menneske. Hunden trives ved steder, der minder om en hule. Hundeburet skal dog aldrig bruges som en straf. Det gør, at den senere hen ikke vil blive sat i sit bur, når I skal ud og køre. Buret skal også ses som en sikkerhed for hunden, når I er ude og køre. Det er vigtigt, at den kan føle sig sikker, hvis I skal ud på en længere køretur.

Er der ikke plads til et hundebur i bilen, så anbefaler vi at du skaffer en hundesele til bilen. Vigtigheden af en sele er den samme for hunden, som den er for dig. Det er vigtigt, at du aldrig spænder din hund fast i halsbåndet!

Husk hundelegetøjet

Din hund kan godt blive utryg, når den kommer ud i et uvant miljø. Det er derfor vigtigt at sørge for, at din hund ikke bliver stresset på ferien. Et godt råd, er at bringe nogle af hundens absolutte yndlings legetøj med på ferien. Noget vant, vil gøre din hund mere tryg. Den vil samtidig også være underholdt. Din hund fortjener også at have en sjov ferie

Hundepas

Der er nogle helt bestemte og specifikke krav, når du skal rejse med din hund rundt i Europa. Disse krav skal du tage meget seriøst. Både for din hunds og din egen skyld. Det kan blive en dyr affære, hvis du ikke har fået styr på dit hundepas og vaccinationerne, inden afrejse.

Vil du rejse med din hund til diverse lande i Europa, så er det eneste krav, at din hund, 3 uger før afrejse, har fået en rabies vaccination. Denne vaccination skal dokumenteres i hundepasset. Selvom det er det eneste krav, når du skal rejse med din hund i Europa, så anbefaler vi dog, at du også har andre vaccinationer i mente. Vaccinationer mod hundesyge og leverbetændelse, er en god ide at give din hund. Det er nemlig nogle af de sygdomme, som er mest almindelig blandt hunde i udlandet, som ikke bliver vaccineret regelmæssigt. 

Vil du rejse sikkert med din hund, så anbefaler vi helt klart, at du har hundepasset og vaccinationerne i orden. På den måde kan du og din hund få den bedste ferie.

admin