En hverdag med sodavand

En hverdag med sodavand

Flere og flere danske børn begynder efterhånden at få sodavand hver dag. En udvikling som jeg synes, er en skam. For et par år siden var vi dog ikke meget bedre selv. Børnene fik ikke sodavand hver dag, men i hvert fald et par gange om ugen. Og man kan jo ikke rigtig bebrejde dem, at de tigger om sodavand, når forældrene selv drikker det hele tiden.

Min mand og jeg blev enige om, at vi drak for meget sodavand. Vi var ikke de bedste forbilleder for vores børn på det punkt. Sodavand er jo fyldt med sukker og E-numre. Selv hvis man går zero vejen, så er der stadig en masse tilsætningsstoffer i, som vi ikke er stolte af at hælde i vores børn. Det ville vi lave om på.

Slut med sodavand, hvad så nu?

Vi besluttede derfor, at vi ville stoppe med at drikke sodavand – i hvert fald for en periode, og så se, hvordan det gik. Børnene var ikke særlig tilfredse, og der kom hurtigt dårlig stemning derhjemme, når der kom vand på bordet til alle måltider. Så vi måtte tænke lidt ud af boksen for at sikre husfreden.

Måske man kunne erstatte det med noget andet, der var knap så usundt for kroppen? Vi snakkede frem og tilbage og lavede lidt research, og så fandt vi dem! En virksomhed, der hedder Watertrade. De var svaret på problemet. Hos dem kunne man få en Co2 patron, så man selv kan lave danskvand derhjemme. Det anede jeg slet ikke, at man kunne!

Hjemmelavet danskvand og sodavand på ingen tid!

Vi fik hurtigt bestilt vores Co2 patron hjem, og leveringen var rigtig hurtig og lige til døren. Det var nemt at lære, hvordan flaskerne fungerede og på ingen tid, fik vi lært, hvordan man lavede danskvand derhjemme. Det eneste, vi gjorde herfra, var at købe økologisk saft fra den lokale brugs. Så kunne vi blande lige de sodavandssmage derhjemme, som vi havde lyst til, samtidig med vi fik de velkendte bobler.

Det var simpelthen så lækkert. Ungerne kiggede godt nok lidt vantro på os, første gang vi viste dem vores seje ”tryllemaskine”. Men da de først fik smagt vores hjemmelavede sodavand, fik piben en anden lyd. Nu går der helt sport i den herhjemme omkring hvem der kan lave den lækreste sodavand og finde nye, spændende saft at blande op med.

Nem, sund og ligetil løsning

Så hvis du ligesom os, har nogle kræsne unger, der er utrolig glade for sodavand, så kan vi varmt anbefale Watertrade. De leverer i hele Danmark, og har en rigtig skarp og venlig kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for vejledning. Vi sender i hvert fald vores varmeste anbefalinger. God fornøjelse med projekt hjemmelavet sodavand!

admin