Er du bare lige lidt småsulten?

Er du bare lige lidt småsulten?

Er du en af de mange, der i løbet af dagen godt kan gå hen og blive lidt småsulten, hvorfor du sidder der på dit job og drømmer om en lækker snack, der kan stille din lille sult? Så kan det være, at du har en tendens til at smutte på tanken for at købe en fransk hotdog eller en chokoladebar. Og der er jo ikke det sundeste alternativ. Så bor du i eller i nærheden af enten Viby eller Risskov, så findes der heldigvis en langt sundere mulighed, som du kan benytte dig af.

Du har ikke brug for sukker

Når man arbejder hårdt og har nogle lange arbejdsdage, har man til tider behov for lidt mere næring for at kunne blive ved med at holde energien oppe. Og det er derfor vigtigt, at man får noget at spise eller drikke, som er både lækkert og nærende, således man opretholder sin motivation for at arbejde videre. Og en tendens er, at man bare køber sig et eller andet hurtigt, som ofte også er meget sukkerholdigt, fordi man har en idé om, at det er sukker, man har behov for. Men når man er sulten eller kan mærke, at man har behov for en mindre snack, så er det ikke sukker, man skal bruge, men derimod noget sundt og nærende – og så kan sukkeret vente til om aftenen, når man hygger sig foran Tv’et.

En sund og nærende sandwich

Og hvis du bor i eller i nærheden af enten Viby eller Risskov, så har du heldigvis mulighed for at finde noget lækkert og nærende mad lige rundt om hjørnet. Læs mere om det på http://www.anettessandwich.dk/vores-cafeer/.

 

Hos Anette finder du nemlig en rigtig god sandwich-cafe, som tilbyder alle de varianter, som du kunne drømme om. Du kan derfor med sikkerhed finde frem til en smag, som du finder lækker.

admin