Et misbrug af hash

Et misbrug af hash

Et misbrug af hash er noget, som helt generelt er meget skidt at ende ud i. De fleste ender ud i et misbrug af hash, når det er de tager hash på en hyppig basis. Der er rigtig mange negative og dårlige effekter af hash, som er den store grund til, at man gør så meget for at sørge for, at det ikke er noget der bliver solgt og taget. Derfor er det bedste råd helt grundlæggende, at du skal gøre alt du kan, for at holde dig langt væk fra hash, samtidig med du holder dig væk fra de venner eller bekendte, som har et forbrug af hash. Dog kan det være godt, hvis du hjælper venner eller bekendte, hvis det er de har et misbrug, eller er på vej ud i et misbrug. Derfor bør du være vågen, når du er sammen med vennerne, for at se om de pludseligt ændre adfærd eller lignende.

Hvad er hashrusen?

Hashrusen er ligesom det du mærker, efter du har indtaget hash. Det er dog forskelligt fra person til person, hvordan det er de bliver påvirket af hash. De fleste bliver afslappede men også glade og mere fjollede. Der er samtidig andre, som vil opleve, at de bliver nedtrykte og triste. Det slemme som også kan opstå i hashrusen er, at man oplever panikangst eller får en psykose som er meget slemt. Det som afgør hvordan man bliver påvirket, er typisk indholdet og mængden af stoffet THC. De fleste oplever at være påvirket af hashen i 3-4 timer, men det skal lige understreges, at hashen bliver i kroppen i længere tid. Hashen påvirker nemlig din evne til at huske, handle og opfatte i helt op til et døgns tid, samtidig med det kan spores i kroppen flere uger efter indtagelsen.

Reaktionen på hash

Som sagt så reagerer man forskelligt på det. Det afhænger blandt andet også af, hvor mange erfaringer kroppen har med hash og indtagelse af det. Efter hyppig indtagelse af hash over en kort periode, så vil kroppen udvikle en tolerance, som vil gøre, at du skal have mere af stoffet for at opnå rusen, som det er man jagter. Derfor skal man være meget påpasselig og gøre alt man kan, for at undgå, at det ender ud i et hashmisbrug.

Du skal være opmærksom

Det er vigtigt, at du selv overvejer, hvad det egentlig er du laver. Du skal tænke over det, da det er vigtigt, at det ikke går galt. Du skal mærke efter, da du bliver betragtet som afhængig, hvis du ikke længere kan stoppe med at ryge. Det er nemlig vigtigt du undgår at stå i den situation, samtidig med du skal sørge for hurtigt at komme i behandling, hvis du oplever problemer med at stoppe. Hvis du ryger ofte og venter med at få behandling, så vil processen med at stoppe blive meget sværere.

Den onde cirkel skal undgås

Der bliver tit talt om den onde cirkel, som altid er det som man skal undgå. Når man taler om hash og afhængighed af det, så er den onde cirkel hvis du oplever, at du prøver på at stoppe, men efter lidt tid får abstinenser, som så i sidste ende resultere i, at du vender tilbage til at ryge. Det er derfor vigtigt, at man er klar til at stoppe, da det ellers bare er spild af tid. Man skal kunne modstå fristelsen, når det er man får lyst til at ryge og falde tilbage. Man skal derfor sørge for, at man selv har hovedet med i det, når man begynder en behandling.

admin