Nyt hus? Husk de vigtigste ting

Nyt hus? Husk de vigtigste ting

Nå, så I er ved at være klar til at flytte ind i det nye hus? Hvis det er din første gang, så kan det godt være at du mangler nogle ting, som du måske ikke lige har overvejet. Det kan også være at du allerede har haft et hus eller lejlighed, men godt kunne tænke sig at opgradere lidt. Lige meget hvad, så er et nyt hus ofte lig med nye ting. Vær forberedt og kom på plads i det nye hjem hurtigst muligt ved hjælp af vores lille liste her. Her finder du de meste essentielle ting, samt et par sjove og smarte ting, som du måske ikke lige havde overvejet.

Når du flytter

Der er en lille håndfuld ting, som er gode at have klar til flyttedagen. Her er en lille liste over de ting, som gør selve flyttedagen nemmere.

  • Plastikposer. Der kommer til at være skrald fra det gamle hus, som skal smides ud. Derudover så ved man aldrig hvornår man får brug for en plastiskpose.
  • Hobbyknive. Det er træls ikke at blive holdt tilbage af stribs eller lignende. Sørg for at du har en hobbykniv ved hånden.
  • Toiletpapir. Det er hård at flytte, men det er endnu hårdere, hvis du skal på toilet i det nye hus, og du ikke har noget toiletpapir.

Til det nye hus

Her kommer der en række ting, som er gode at have, når man lige er flyttet ind.

  • Postkasse stickers. Du skal have dit navn på postkassen. Den smarteste måde at få jeres navne på postkassen er med et klistermærke til postkassen. Det er nemt og hurtigt, og så koster det ikke ret meget.
  • Modem/Router. Du skal jo kunne komme på internettet. Når dette så lige er nævnt, så sørg for i forvejen at bestille en flytning af dit internet. Vi lever efterhånden i en verden, hvor man er meget handicappet uden internet. Lad være med at vente til du allerede er flyttet ind til at få styr på dette. Du vil fortryde det.
  • Internetkabler. Det kan godt være du normalt bruger trådløst internet, men det er ALTID en god idé at have et netkabel liggende. Du vil sparke dig selv, hvis du får brug for det, og du ikke har det.

Hvis du ikke allerede har det, så er disse ting også vigtige.

  • Bestik. Du vil jo gerne kunne spise dig mad.
  • Tallerkener. Du vil garanteret også gerne have noget putte din mad på.
  • Glas. Måske du også kan lide at drikke vand.

Andre vigtige ting:

  • Mikroovn. Med alt den stress og jag, som en flytning ofte kan bringe, så er det lækkert ikke at skulle stresse over maden også. Med en mikroovn kan du nemt lige lune en ret.

Nu er du vist mere eller mindre klar til at flytte. Hvis du har nogen gode flytte-tips, så er du meget mere end velkommen til at dele dem med os nedenunder i kommentar feltet. Det vil vi alle sammen sætte meget stor pris på.

 

admin