Få dit barn i godt humør med en god børnesang

Få dit barn i godt humør med en god børnesang

Intet kan hjælpe på humøret så meget som en god sang. Især hvis barnet kender sangen og kan lide den, vil barnet straks føle tryghed og glæde, når sangen bliver sunget. Læs med her og bliv inspireret til, hvilke sange du kan synge for dit barn, hvis det er trist.

Derfor skal du synge for dit barn

Som sagt er det vigtigt, at dit barn allerede kender sangen, hvis du synger den for at muntre dit barn op. Det kræver, at du synger for dit barn fra tid til anden. Det er sundt at synge for sine børn, da det skaber evige minder for barnet. Derudover er en god sang stemningsgivende, og hvis den er velskrevet, synger dit bare måske selv med på den.

Find en børnesangbog på nettet, og læs nogle af de klassiske børnesangtekster. Det kunne fx være Bil bam busse eller den klassiske hjulene på bussen. Du kan derudover vælge at synge sange for dit barn, som barnet kender fra dets yndlings tegnefilm. Hvis dig og barnet synger i fællesskab, vil det straks gøre barnet i godt humør. Det kan faktisk nærmest virke terapeutisk for nogle børn, når deres forældre synger for dem.

Det udvikler barnets kreativitet, læsefærdigheder og sætter endda nogle gode følelser i gang, jo oftere det bliver sunget for. Du kan starte med at synge med dit barn og derefter lære det teksterne. På denne måde kommer læsefærdighederne til at blive skarp defineret fra en tidlig alder. Indlæring af sange er sundt for alle børn.

 

https://www.youtube.com/watch?v=fPUm_RmiO0w

admin