Helium balloner sparker festen i gang!

Helium balloner sparker festen i gang!

Helium balloner

Til mit bryllup i sidste måned skulle der bare ikke mangle noget, og det bar festen i den grad præg af.

Vi havde i festens anledning erhvervet os 500 hvide og lyseblå balloner. Det var et virvar, men vi skulle heldigvis ikke puste dem op med lungerne – så havde vi aldrig kunne deltage i festen selv.

Vi købe en tilhørende stor heliumflaske, der kunne klare dem alle. Det tog ikke mere end et par timer, og så have vi balloner ud over det hele.

Stedet hvor vi bestilte det hedder heliumballoner.dk, og råder over alle de ting der skal til for at sparke festen i gang.

 

Helium balloner til mit bryllup

Helium balloner

Min mand var godt ikke meget for de mange helium balloner, men han havde ikke noget valg. Jeg har drømt om mit prinsesse bryllup siden jeg var børn, og jeg har altid haft en mani med balloner.

Helium balloner skaber glade. Både hvis man indtager det og snakker med en anden stemme, men også når de flyver rundt og sparker en fest i gang.

 

Lang holdbarhed på helium balloner

 

Vi kunne sagtens puste vores balloner op om onsdagen, selvom vores fest var om lørdagen. Det er endnu et plus ved heliumballoner.dk. Helium ballonernes kvalitet er helt i top. Fordi vi smurte dem med deres kvalitets Hi-float forlængede det svævetiden markant.

Hos heliumballoner.dk har de forskellige typer pakker, som du kan købe med både helium og balloner. Vi købte selv en del af den helt store pakke med 819 liter ballongas sammen med de 500 balloner.

 

Ikke rent helium i helium balloner

 

Selvom man nok skulle tro, at der kun var helium i ballonerne, så er det altså ikke tilfældet. Heliummen kommes i en flaske, og for at det helium skal ud af flasken igen, så skal der dannes et tryk. Det tryk dannes med 100x den mængde helium der er i. Det vil sige, at der faktisk kun er 8,19 liter helium i den føromtalte flaske, men at trykket skaber det vi kalder ballongas, som altså er en kombination af helium og et tryk.

admin