På Netflix er der underholdning til hele familien

På Netflix er der underholdning til hele familien

I takt med at teknologien har udviklet sig så meget som den har i løbet af de sidste mange år, så er det også blevet muligt for danskerne at foretage mange gøremål online. Ligeledes kan man downloade streamingtjenester til sin iPhone, iPad, computer eller fjernsyn således, at man kan se forskellige film og serier. Netflix er en meget populær streamingtjeneste, da hele familien kan finde noget, der svarer til deres aldersgruppe. Skynd dig ind og tjek streamingtjenesten ud, så du kan komme i gang med at se en masse godt i fjernsynet.

Værd at vide om Netflix:

Det er meget nemt at oprette et abonnement på Netflix. Man skal udfylde nogle personlige oplysninger, sit betalingskort også er man klar til at kunne se både film og serier. De fleste vælger, at Netflix automatisk skal trække pengene fra kontoen hver måned, så man ikke selv skal huske på det. Streamingtjenesten er meget nem at finde rundt i, da film og serier er inddelt i kategorier. Man kan endda oprette forskellige brugere således, at børnene f.eks. har en bruger for sig selv, imens de voksne har en bruger for sig selv. Hvis både børn og voksne har en bruger sammen, så bliver der for hver film eller serie man ser anbefalet noget tilsvarende man kan se. For forældrene kan det være irriterende, at der hele tiden dukker noget op med f.eks. Gurli Gris. Derfor er det smart at man kan skille det ad.

Hvis du godt vil vide hvad der snart bliver lagt på Netflix, så har du mulighed for at kunne læse om det på hjemmesiden https://moreflix.dk/. Der er mange Netflix brugere som er glade for denne hjemmeside, da de netop kan se hvad de skal se frem til. Der bliver både annonceret med kommende film og serier samtidig med, at man kan læse om anmeldelser og lignende. Ifølge statistikker kan danskerne slet ikke undvære Moreflix, når de først har besøgt hjemmesiden en enkel gang.

Netflix er noget for alle:

Netflix forsøger så vidt som muligt at matche din tv smag med film eller serier, som du lige har set. Det vil sige, at den vil komme med forslag til hvad der burde være noget for dig. For hver serie eller film kan man se hvor meget en forslået film eller serie matcher i procent i forhold til det, som man har set før. Der er korte referater til hver film eller serie således, at man hurtigt kan danne sig et overblik over hvad den handler om. Netflix er meget brugervenlig, så de helt små i familien endda kan finde ud af at komme hen til det, som de gerne vil se.

 

Netflix kan afprøves gratis en måned, hvis man først lige skal se hvad det er for noget. Som regel bliver folk fristede efter en måned og opretter en bruger, fordi der er meget de gerne vil se. Netflix får ofte nye serier og film  lagt ind, så derfor bør man tjekke de nyeste film og serier hver gang man sætter sig til at skulle se Netflix.

admin