Sådan stopper du dit hårtab

Sådan stopper du dit hårtab

Lider du af hårtab? Er du bange for, at du kan komme til at lide af det? Eller lider du bare af meget tyndt hår, som du frygter, ikke vil blive der for evigt? Begynder du at blive nervøs? Det er helt forståeligt. Det er ikke sjovt for nogen at komme frem til, at håret begynder at falde af. Heldigvis er der nogle ting, du kan gøre, for at stoppe det og ovenikøbet gardere dig imod det.

Hvis du ønsker at vide mere om, hvorfor håret for nogen begynder at falde af, og hvis du ønsker at få mere information om, hvordan du stopper dit hårtab, skal du endelig læse med nedenfor.

 

Hårtab – hvorfor?

Hårtab forekommer desværre tit – både for mænd og kvinder, men især for mænd, og for begge køn kan det føles som en kæmpe katastrofe. Også selvom det er uhyre naturligt. Det er nemlig i mange tilfælde genetisk bestemt, om du taber håret, hvis ikke du i forvejen har meget tyndt hår eller har været ramt af sygdom – dette kan nemlig også være faktorer.

Hvis du som mænd kun kan huske din far som enten skaldet eller uden så meget hår på issen eller ved hårgrænsen, er der nemlig en stor sandsynlighed for, at du kommer til at se ud på samme måde. Hvis det er genetisk bestemt hårtab, du lider af, vil det i de fleste tilfælde starte fra du er omkring 25 år.

Hvis du har meget tyndt hår og altid har haft det, kan det også være nemmere at miste håret, da der derfor ikke er så mange hår på hovedet som på en med tykt hår. Har du været stresset eller gået igennem et sygdomsforløb, kan det også være medvirkende til, at du taber håret.

Ønsker du at vide mere om, hvordan du stopper dit hårtab, kan du læse med herunder, og ellers klik her, for at gå direkte til løsningen.

 

Stop dit hårtab

Når du skal stoppe dit hårtab, er der mange måder, du kan gøre det på. Først og fremmest kan du starte med at kigge på din livsstil. Spiser du sundt? Får du nok grøntsager? Er du stresset? Om du lider af arveligt hårtab eller ej, kan disse ting nemlig være afgørende faktorer for, om dit hår begynder at falde af. Hvis du derfor ikke allerede tænker over din livsstil, er der måske god grund til at begynde at gøre det.

Hvis du føler, at du allerede gør meget for at leve sundt, kan du begynde at overveje at tage nogle tilskud, der gavner dit hår. Det kan eksempelvis være ekstra vitaminpiller eller nogle piller der styrker dit hår eller fremmer din hårvækst. Det kan også være piller lavet specielt til hårtab, som måske er lidt stærkere. Du kan også finde nogle hårprodukter, der er særligt gavnlige for dit hår. Husk også at lade være med at bruge for mange hårprodukter i håret og at undgå at style det for meget med glattejern, hårtørrer og så videre.

Hvis du har prøvet alt dette, og det stadig er rigtig slemt, er der muligvis ikke andet for, end at ty til mere drastiske midler. Du kan tage hen på en klinik, der kan hjælpe dig med dine muligheder. Det kan være alt fra at få toupé til at få sat nyt hår på eller få kemiske behandlinger, så håret måske kan vokse ud igen.

Det kan dog være dyrt, så inden du tager nogle beslutninger, skal du overveje om kosttilskud til håret og bestemte produkter kan være din løsning. Det kan tage lidt tid, før det virker, og derfor er det bare om at komme i gang.

admin